مدیریت رهبران ایران خمینی و خامنه ای
چرا کافران دنیای آبادتری دارند ؟! دنیا طلبی
آیات سیاسی در قرآن . قرآن و اندیشه های سکولار
مقاله های متنوع و مفید برای مربیان و خانواده .......
چرا آمریکا دشمن ماست ؟! سابقه دخالت ها و دشمنی ها
تاریخ انقلاب خرداد 42 تا بهمن 57. کاپیتولاسیون. رهبری امام خمینی و خامنه ای
بیداری اسلامی اسلام هراسی گرایش به اسلام در اروپا . هویت اسلامی؛ عامل بیداری
قرآن و استقلال فرهنگی. ابعاد جنگ نرم از منظر قرآن. اسلام و خشونت فرهنگی.فتنه فرهنگی
روشنفکری، تحفه فرنگ. فرهنگ و تاریخ. مدگرایی افراطی، سکولاریسم پنهان
تفسیر نور/ نمونه . تفسیر امام سجاد و روشها . نکوهش تفسیر به رأی
انقلاب اسلامی، تداوم قیام حسینی. جمهوری اسلامی مورد تأیید خدا و قرآن
رسانه و ماهواره ها، گوساله های زرین سامری . روزنامه نگاری در قرآن
مقاله های متنوع و مفید برای مربیان و خانواده
ادعیه و زیارت های معروف با ترجمه
محبوبیت ایرانی ها
دقت کردین ما ایرانیا چقدر توی دنیا محبوبیم
🤓واقعا خیلی خاطر خواه داریما...:
مثلا اگه یه اتفاقی برای مردم ایران بیافته کشورای غربی، کلا حواسشون از همه چیز پرت میشه و فقط به مشکلات مردم ایران فکر می کنند و به آن میپردازن:
همین دولت فرانسه اونقدر که دلش برای ما میسوزه، دلش برای مردم خودش نمیسوزه و توی اعتراضاتی که مردم فرانسه میکنن، میزنه همه را لت و پار میکنه اما حیونکی دلش نمیاد توی التهابات ایران خون از دماغ کسی بیاد
یا مثلا شبکه «سی ان ان» آمریکا گزارش داده که نصف مردم آمریکا سر خرج مسکن و خوردوخوراک شون مشکل جدی دارن اما دولتمرادی آمریکا عین خیالشون نیست ولی همینا دلشون نمیاد یه نفر توی ایران تو زندگیش مشکلی داشته باشه که اگه داشته باشه، یقه و بعضی جاهای دیگه ی خودشونو پاره میکنن تا از حقوق مردم ایران دفاع کنن
خلاصه که ما ایرانیا توی چهل چند سال اخیر، حسابی محبوب شدیم تا جاییکه پادشاهای عربستان را هم خاطر خواه خودمون کردیم
علیرغم اینکه ما دائم شعار مرگ بر آمریکا میدیم اما آمریکا بازم سعی میکنه خودشو تو دل ما جاکنه؛ برای همینه که به یکی مثل خانممم مسیح علی نژاد پول میده تا برای کم کردن خرج رخت و لباس زنانی ایرانی،تبلیغ هرزگی و برهنه بودن کند و خلاصه از همه چیز و همه جای خود مایه بگذاره ...:
اون تحریمای سنگین آمریکا هم آدمو یاد این شعر میندازه:
اگر با من نبودش هیچ میلی...چرا ظرف مرا بشکست لیلی
:v:بیچاره با اینکه مردم خودش هزارتا مشکل دارن، اما کلی پول خرج شبکه های فارسی زبان میکنه تا مردم ما سرگرم باشن و مجبور نباشن هی بشینن پای این صدا و سیمای معلوم الحال
ببین کار تا کجا پیش رفته که الان بیشتر از ۲۰۰ کانال ماهواره ای فارسی زبان هست که همین شیفتگان ما برای سرگرمی و روشن کردن ما برامون راه اندازی کردن
هیچ ملتی اینهمه خاطر خواه نداره
عنی اوضاع جوری شده که سگ های ایرانی هم اگه مشکلی براشون پیش بیاد ، اون ور آبیا سر و صدا شون بالا میره... و از حقوق شان دفاع می کنند
با این اوصاف میشه گفت؛ ایرانی سگش شرف پیدا کرده به شهروندان خیلی از کشورها...
بیاین قدر خودمونو بیشتر بدونیم
*******************************
آقای مسئول؛ باید بری بمیری
آقای مسئول؛ وقتی رهبر صریحاً می گویند “به حرفم گوش ندادند” باید بری بمیری
رهبر انقلاب: آغاز چالش بین ملت ایران و آمریکا کودتای ۲۸ مرداد است. من یک وقتی به آموزش و پرورش گفتم که مضامین اسناد لانه ی جاسوسی را در کتابهای درسی بیاورید، “نکردند متأسفانه، نکردند”.....
******************************
نصایح برای نوجوانان
متاسفانه عملکرد بد مسئولین رده بالا و پایین از ابتدای انقلاب تا کنون نارضایتی هایی را باعث شده و شکی در آن نیست (اختلاس و رشوه و .... )
این که بزرگی گفت مسئولین نظام و دولت می خواهند با این عملکرد بد و فاسد، نظام را ساقط کنند ولی این مردم فهیم و با بصیرت هستند که مانع می شوند ( انصافا حقیقتی است )
نوجوانانی که در این چند روز به عنوان معترض نه اغتشاشگر در کف خیابان بودند ، گناهی ندارند و خیلی از آن ها احساسی عمل کردند و همصدا با فتنه گران شدند و تعدادی را هم در دانشگاه ها شاهدیم که فقط شعارهایی می دهند و اهل خرابکاری و آتش زدن و .... نیستند .
لذا از شما همکار عزیز که ارتباط با نوجوانان دارید، انتظار می رود با واقع بینی به این وقایع بنگرید و اگر مورد سوال قرار گرفتید پاسخی منطقی و حقیقت را بفرمایید به دور از هر گرایشی سیاسی و احساسی و آنچه که دشمنان در رسانه ها به دروغ می گویند . دیدید که ورزشکاران و هنرمندان با فریب بیگانگان با مطالبی نسنجیده وارد این بازی شدند و .....
موفق باشید
***********************
تفاوت را ببینید
نیروی انتظامی در مقابل وحشیگری، جنایت، شکنجه، آدم کشی، ویرانگری و آتش افروزی، و حمله اشرار به اموال عمومی و خصوصی، (بخوانید فاز میدانی جنگ ترکیبی دشمن) خویشتنداری نشان می دهد.
در این مدت، بالغ بر ۶۰ نفر از نیروهای خدوم و فداکار انتظامی، نظامی و امنیتی، و بیش از همین تعداد، از مردم عادی، توسط شبکه به هم متصل "اغتشاش و شرارت و ترور" به شهادت رسیده اند.
چنین رویدادی، مطلقا درباره پلیس کشورهای غربی و شرقی، امکان وقوع ندارد. بلکه اگر یک صدم اقدامات اغتشاشگران در ایران، در کشورهای مذکور رخ بدهد، همان ابتدای کار، متهمان با وحشیانه ترین روش ها قلع و قمع می شوند.
*****************
وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ وَنَعْلَمُ مَا تُوَسْوِسُ بِهِ نَفْسُهُ وَنَحْنُ أَقْرَبُ إِلَیْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرِیدِ ؛ و ما انسان را آفریده ایم و می دانیم که نفس او چه وسوسه ای به او می کند و ما از شاهرگ او به او نزدیکتریم ( ق16) یعنی رابطه میان انسان و خداوند رابطه مستقیم است. واسطه ای میان انسان و خدا نیست. هر کس می تواند تنها نماز بخواند و مستقیماً با خدا تماس بگیرد. دین اسلام واسطه میان انسان و خداوند را از میان برده است؛ بر خلاف مذاهب دیگر که بین انسان و خدا، واسطه قائل شده اند. مثلاً یک فرد کاتولیک، امکان ندارد عبادتش قبول باشد، مگر این که تسلیم پاپ باشد. اگر عضو کلیسا نبود، به طور منفرد مسیحی نیست. در صورتی که اسلام چنین قیدی ندارد. بنابر این وقتی که خدا مخاطب ماست. نمی توانیم شخصی را واسطه قرار دهیم و این یک مسئله کاملاً اجتماعی است.
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. من شرّ ما خلق. و من شر غاسق اذا وقب و من شر النفاثات فی العقد؛ بگو پناه می برم به خداوند سپیده دم، از شر آنچه آفریده است، از شر شب ظلمانی ای که در آید و از شر جادوگرانی که در بندها و گره ها افسون دمند و از شر حسودانی که حسد ورزند." دو نکته عمیق درباره این سوره ذکر کرده اند این که اولاً، حسد از دیگر شرهایی که باید از آنها به خدا پناه برد، جدا آمده است. و به طور استثنایی آن را یک شر مشخص در برابر همه شرهای دیگر عالم وجود نقل کرده است. ثانیاً نشان می دهد که قرآن همیشه زنده است و از واقعیت های همیشه سخن می گوید. یعنی می بینیم که دست های پنهان دشمن برای کوبیدن و لجن مال کردن عوامل بیداری و حرکت در جامعه، همیشه از دوست کمک می گیرد و افراد مزاحم، بیگانه ها را به دست خودی ها از میان بر می دارد. زیرا اگر آنها را علناً نابود کند، بیشتر مایه تحریک و بیداری می شود. اما چگونه می توان دوست را با دست و زبان دوست فلج ساخت؟ فقط در اثر حسد. این افراد در اسلام و به خصوص تشیع، شیوه خاصی در پیش گرفته اند. مثلاً می دانیم که در مبانی اعتقادی شیعه همچنان که عدل و امامت هست، توسل و شفاعت و تقلید هم وجود دارد. این مبانی، بیشتر جنبه فردی و اخلاقی دارد؛ گذشته از آن ساده تر می توان تحریفشان کرد، مردم را به آن وسیله از مسائل حاد زندگی اجتماعی و پرداختن به مسئولیت های جمعی و اندیشیدن به عوامل و علل بدبختی عمومی و تضادها و تبعیض ها باز داشت، به نام تقیه و تقلید، ساکتشان کرد و به بهانه عبادت و تزکیه، به خود سربندشان ساخت. منظور از "نفاثات" عوامل پنهان کاری است که در حکومت ظلمت، تبلیغاتی تفرقه انداز و آشوبگرانه به راه می اندازند، به سود مزدوران تبلیغاتی.
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ. ملک الناس. اله الناس. من شر الوسواس الخناس. الذی یوسوس فی صدور الناس. من الجنة و الناس؛ بگو پناه می برم به پروردگار مردم، پادشاه مردم، معبود مردم، از شر وسوسه گر نهانی، آن کسی که در سینه های مردم وسوسه می کند، چه از جن و چه از انس . در اینجا از یک شر سخن می گوید و خدا را به سه صفت می خواند. از شر بیماری های عقل و شعوری که پنهان است و می رود و می آید که در درون های ناخود آگاه، آفت سودا زدگی و منگی را وادار کند سخن بگوید. شری که از شر دشمن خارجی و حتی خائن داخلی خطرناک تر است "مرض" است نه "غرض". اینها قربانی سه طاغوتند: دشمنان مردم، روشنفکران خیانت کار و متعصبان منحط مذهبی. اینها قتل عام می کنند و قاتل نیستند، تهمت می زنند و خود نمی دانند و برای همین هم علی علیه السلام بیش از همه از همین ها رنج می برد، اما او خود می داند که همه آزارهای این مردمان از نادانی است. قربانی جهل اند و ناچار بازیچه جور و ابزار ناآگاه خیانت و کشتن حق و خود نیز در پایان قربانی می شوند. قربانی همان ها که ابزارشان ساخته بودند و برای همین هم علی همه تهمت ها و گستاخی ها و تفرقه ها و... را تحمل می کند و آنان را از شمار مسلمانان و حتی پیروان خویش طرد نمی کند. وقتی خطرشان جدی می شود، ناچار بر سرشان شمشیر می کشد، اما توصیه می کند که پس از نهروان دیگر خوارج را تعقیب نکنید، آزار ندهید، بلکه از خدا بخواهید تا آگاهشان کند. "خناس" در تفسیرهای دیگر به معنای ظالم و دیکتاتور و جباری که بر مردم مسلط است، نیز آمده است. همچنین، در این آیه به سه صفت خدا تکیه می شود: رب، ملک و اله، که نشانه نقش الله در جامعه انسانی است و این صفت ها فقط در رابطه با انسان معنا دارد. البته که رب غیر ناس نیست، بلکه در این جا رب الناس و ملک الناس و اله الناس به معنای اجتماعی آمده، نه فلسفی و علمی، یا کلی.